φροντιστήρο μέσης εκπαίδευσης

Οι Επιτυχίες μας

Τι είπαν για μας μερικοί μαθητές μας

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Παπαχατζή Έλενα

Παπαχατζή Έλενα – Φυσικό Θεσ/νίκης «Οι καθηγητές των Φροντιστηρίων Εξέλιξις στάθηκαν δίπλα μου καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς και με βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων μου.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Ευσταθιάδης Λευτέρης

Ευσταθιάδης Λευτέρης – Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ΠΑ.ΜΑΚ. 3ος «Η οικογένεια των Φροντιστηρίων Εξέλιξις μου έδωσε τα κατάλληλα εφόδια ώστε να πετύχω τους στόχους μου.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Λίγας Γιώργος

Λίγας Γιώργος – Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ΠΑ.ΜΑΚ. «Τα Φροντιστήρια Εξέλιξις και οι καθηγητές των, με βοήθησαν να οργανώσω την σκέψη μου και να πετύχω τον στόχο μου.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Γρόσσης Δημήτρης

Γρόσσης Δημήτρης – Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ΠΑ.ΜΑΚ. «Τα Φρονιστήρια Εξέλιξις και η έμπειρη ομάδα των καθηγητών με βοήθησαν να περάσω στην σχολή της πρώτης μου επιλογής.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Μωυσίδου Δήμητρα

Μωυσίδου Δήμητρα – Ιστορίας και Αρχαιολογίας Ιωαννίνα «Στην δύσκολη σχολική χρονιά που μας πέρασε,ευχαριστώ τους καθηγητές των φροντιστηρίων ΕΞΕΛΙΞΙΣ που ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή. Με βοήθησαν κ με στήριξαν στις επιλογές μου κ στην επίτευξη του στόχου μου.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Εμμανουηλίδης Γιώργος

Εμμανουηλίδης Γιώργος – Διοίκηση Επιχειρήσεων Σέρρες 8ος «Τα φροντιστήρια Εξέλιξις έπαιζαν τον κυριο λογο στην εκπλήρωση του στόχου μου,που δεν ηταν αλλος απο την εισαγωγή μου στην σχολή που ήθελα εξ'αρχής.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Τζέτζη Αλίκη- Αικατερίνη

Τζέτζη Αλίκη- Αικατερίνη – Επιστημών εκπαίδευσης στην προσχολική ηλικία Αλεξ/πολη 12η «Τα φροντιστήρια Εξέλιξις με την πολύτιμη βοήθειας τους συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μου την χρονιά που η πίεση κ το άγχος κυριαρχούσε.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Μυλωνά Μαρία

Μυλωνά Μαρία – Πρόγραμμα Διαχείρησης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων «Τα φροντιστήρια Εξέλιξις με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου,χωρις άγχος και με σωστό πρόγραμμα.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Τοξιάδης Χρήστος

Τοξιάδης Χρήστος – Πληροφορική Λαμίας «Επιτυχία για μένα σημαίνει να καταφέρεις να εισαχθείς στην σχολή της επιλογής σου. Στην εκπλήρωση αυτού του στόχου, σημαντικό ρόλο έπαιξε η στήριξη και η κατάλληλη καθοδήγηση των καθηγητών των Φροντιστηρίων Εξέλιξις»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Μπουτσιούκη Ιωάννα

Μπουτσιούκη Ιωάννα – Πληροφορική Λαμίας «Τα Φροντιστήρια Εξέλιξις με βοήθησαν να προετοιμαστώ κατάλληλα και χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Λουκάκη Έφη

Λουκάκη Έφη – Μηχανικός Χωροταξίας και Ανάπτυξης Α.Π.Θ. «Τα Φροντιστήρια Εξέλιξις στάθηκαν δίπλα μου καθ΄ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Σερβάκη Ειρήνη

Σερβάκη Ειρήνη – Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών ΠΑ.ΜΑΚ. «Τα Φροντιστήρια 'Εξέλιξις' στάθηκαν αντάξια των προσδοκιών μου και με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Λένα Ορφανίδου

Oρφανίδου Λένα – Οδοντιατρική Α.Π.Θ. «Η στήριξη και η θέληση του εκπαιδευτικού προσωπικού των Φροντιστηρίων Εξέλιξις, με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου και να περάσω στη σχολή της επιλογής μου»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Αλίκη Βεζυργιαννίδη

Αλίκη Βεζυργιαννίδη – Οικονομικό Α.Π.Θ. «Η επιτυχία μου δεν θα ήταν δεδομένη χωρίς τους ανθρώπους των Φροντιστηρίων Εξέλιξις, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου όλη τη διάρκεια της χρονιάς!»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Ευαγγελία Τζαντζίδου

Ευαγγελία Τζαντζίδου – Οδοντιατρική Α.Π.Θ. «Τα Φροντιστήρια Εξέλιξις και οι καθηγητές μου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της σχολής της πρώτης επιλογής μου!»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Δημητρίου Χριστίνα

Δημητρίου Χριστίνα – Οικονομικό Α.Π.Θ. «Η συστηματική και συνεχής βοήθεια που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της φοίτησης μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία μου. Αναμφισβήτητα η συμβολή των Φροντιστηρίων Εξέλιξις ήταν πολύ σημαντική για την επιτυχία μου.»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Σαλτίδης Φώτης

Σαλτίδης Φώτης – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Η/Υ Α.Π.Θ. «Τα Φροντιστήρια Εξέλιξις και οι καθηγητές, με βοήθησαν τόσο στο μάθημα όσο και στην οργάνωση το διαβάσματος μου, για να προετοιμαστώ επαρκώς και τελικά να πετύχω!»

 

φροντιστήριο εξέλιξης επιτυχίες - Λαζαρίδης Χρήστος

Λαζαρίδης Χρήστος – Μαθητής και πλέον καθηγητής στα Φροντιστήρια Εξέλιξις «Σήμερα είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ασκώ το επάγγελμα που ονειρευόμουν.»